Selecteer een pagina

Klantervaringen

Zullen we afspreken?

Ben jij er ook aan toe om stappen te zetten? Wil je je gezondheid verbeteren en fitter worden? Bel, mail of app me om een oriënterend gesprek af te spreken. Dit gesprek kost je een half uur van je tijd en is verder geheel kosteloos. Naderhand weet jij direct wat jouw mogelijkheden zijn en wat ik voor jou kan betekenen.

Welkome hulp

Sinds eind 2016 krijg ik hulp en adviezen van Gerda. Met haar kennis van zaken over voeding en haar positieve instelling helpt ze mij om een ander eetpatroon aan te nemen. Aangezien de kilo’s er tegenwoordig wat moeilijker afgaan is Gerda een welkome hulp.

Johann Wachter, 46 jaar

Fitter

Ik ben nu 2x bij Gerda geweest omdat ik zowel slanker als fitter wil worden maar vooral dat laatste. Het fijne is dat ze eerst goed kijkt hoe je eet- en beweegpatroon is en dan samen met jou gaat kijken waar je verbeteringen kunt aanbrengen. En ze geeft geen oordeel, alleen advies. Ik ben niet van de sportschool maar doe dus nu bijvoorbeeld ’s morgens met ‘Nederland in beweging’ mee om mijn conditie te verbeteren. Verder heb ik mijn portie groenten groter gemaakt en vervang ik mijn brood soms. Ik voel me alleen daardoor al fitter! Nu de kilootjes nog!

Lenie van der Linden, 59 jaar

Net dat ene duwtje!

Ik had mijn eetpatroon redelijk onder controle dacht ik zo. Regelmatige maaltijden, niet al te grote porties en, zo vond ik zelf, gevarieerd ook. Okè hier en daar een drankje, snack of ander lekker tussendoortje. Toch kreeg ik in de loop der jaren een buikje en enige gewichtstoename met daarbij kleine onduidelijke klachten. Na een goed persoonlijk gesprek met Gerda werd o.a. aan de hand van mijn voedingspatroon, verhaal, wensen en lichamelijke kenmerken een vooral realistisch plan opgesteld. Inmiddels heb ik mij dit nieuwe patroon van eten, bewegen en bewustwording geleidelijk eigen weten te maken. Inmiddels ga ik fitter en klachtenvrij door het leven en dat zonder al te veel moeite. Net dat ene duwtje van Gerda bleek genoeg.

Ton Schouwenburg, 56 jaar

Geen pijn

Mijn ervaring is: ik ben gezonder gaan eten, ik voel mij goed. Ik heb geen pijn meer in de buik. Ik ga weer vrolijk door het leven.

Annie Riksten, 78 jaar

Pin It on Pinterest

Share This