Selecteer een pagina

Gerda Brussé, Jouw Natuurlijk Evenwicht

Al enige jaren ben ik Master NLP coach. In het verleden heb ik deze kennis ingezet om als NLP coach kinderen te helpen. Tijdens mijn jaren als kindercoach heb ik gemerkt hoe krachtig NLP is. Doordat ik, mede door mijn eigen gezondheid, me bewust geworden ben van de effecten van  voeding en levensmiddelen op het lichaam, zet ik mijn verworven kennis op een andere manier in.

Als Trainer Hormoonfactor combineer ik nu mijn passie voor voeding met mijn kennis van NLP en wil ik mensen helpen die net als ik verdwaald zijn in het mediacircus wat voeding inmiddels geworden is. Er zijn heel veel tegenstrijdige adviezen. Mijn doel is om mensen te ondersteunen díe leefstijl te vinden die bij hen past. Zodat ze ongeacht de hype die op dat moment voorbijkomt moeiteloos de keuzes maken die goed voor ze zijn.

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen unieke behoeften. Vanuit deze basis kijk ik samen met de cliënt waar zijn/haar verbeterpunten liggen.

Het uitgebreide verhaal van Gerda lees je hier.

Pin It on Pinterest

Share This