Selecteer een pagina

De reis van haar leven

Daar staat ze dan. Ilse draait zich nog één keer om. Ja, denkt ze. Daar kom ik vandaan. Ze draait zich weer om en ziet de weg die voor haar ligt. Na een lichte aarzeling zet ze de eerste stap. En dan, doelbewust de volgende. Steeds steviger, steeds meer vol overtuiging dat dit de weg is die ze moet gaan.

Langzaam komt er een lach op haar gezicht. Ja, dit voelt goed. Ze heft haar hoofd en voelt de frisse wind langs haar gezicht gaan. Dit is wat ze wil. Dit is wat ze gaat doen. Wat ze kan doen.

Naam van de afbeelding
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • LinkedIn
 • Pinterest

Ongemerkt gaan haar gedachten terug naar vorig jaar. Vorig jaar toen ze nauwelijks een blokje rond kon lopen. Het lijkt als uit een ander leven. Ze voelt zich intens dankbaar. Dankbaar dat ze dit mag doen.

Durf te dromen

Welke dromen heb jij nog? Is er iets waarvan je nu denkt dat jou dat nooit meer gaat lukken? Iets dat jij niet meer kan maar wel heel graag zou willen? Het kan een wandeltocht zijn, zoiets als waar Ilse aan begonnen is. Het kan ook de droom zijn om weer ‘gewoon’ te bewegen. Als jij zo’n droom hebt, hoe zou het dan zijn om die droom waar te maken?

Ook al lijkt het nu nog onmogelijk. De kans is groot dat ook jij meer kan dan je je nu kan voorstellen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen zijn een aantal stappen te zetten.

Ook jij kan weer soepel bewegen

 

Deze drie stappen gaan je helpen om weer soepel te bewegen.

 • Stap één is de belangrijkste. Wat je echt moet doen wanneer jij verandering in je leven wilt. Je zal een keuze moeten maken. De keuze om te veranderen. Eenmaal die keuze gemaakt kan ook jouw reis beginnen.
  De reis op weg naar een gezonder lichaam. Waar jij geen last hebt van dagelijkse pijntjes. Waar jij geen gewrichtspijn meer hebt.
 • Stap twee is bedenken wat je wilt bereiken. En hierbij nodig ik je uit om groot te dromen. Hoe gaaf zou het zijn als je weer kan dansen. Dat je op de grond kan zitten en met gemak omhoog kan komen.
  Wat is jouw droom voor de rest van je leven? Stel je heel duidelijk voor hoe het zou zijn om dat ook echt te gaan ervaren. Dat jij dat gaat meemaken. Voel alsof het er al is.
 • Stap drie is actie. Wil je je droom verwezenlijken dan zal je in beweging moeten komen. Wat heb jij nu nodig om te starten? Besef dat jij degene bent die het gaat doen. Wanneer jij je droom wilt leven dan zal jij de verandering in gang moeten zetten.

Heb jij dit voor jezelf helder dan is de volgende vraag hoe je het gaat verwezenlijken. Ga je daar alleen mee aan de slag of wil je daarbij ondersteuning? Houd in je achterhoofd dat er een reden is waarom je het nog niet gedaan hebt. Het kan zijn dat je er nog nooit over nagedacht hebt. Of misschien lijkt het je onmogelijk. Besef dat je meer kan dan jij nu denkt.

Ik kan je helpen om uit te filteren waar jij de grootste slag kan maken.

 1. Door jouw voedingspatroon te analyseren
 2. Door handvatten te geven om op een goede manier met stress om te gaan
 3. Door je te helpen ontdekken wat voor jou werkt en wat helemaal niet

Meer weten?

Vraag nu een oriënterend gesprek aan.
Gratis en vrijblijvend. Zodat jij kunt ontdekken of ik de persoon ben die jou kan ondersteunen op jouw reis naar een gezonder lichaam. Relaxt en ontspannen.

Pin It on Pinterest

Share This